Dierenweide de Aa-weide

Een prachtig plekje naast de Wijde Aa

Op de dierenweide lopen geiten en schapen. Ook zijn er kleine en grote konijnen, cavia’s, kippen, kalkoenen en eenden. Van maandag tot vrijdag is de weide van 14.30 – 16.00 uur open voor kinderen en natuurlijk ook voor volwassenen. In het weekend zijn de openingstijden van 14.30 – 16.00 uur. Kinderen helpen enthousiasme mee met het voeren en verzorgen knuffelen van de dieren. Ook wordt er meegeholpen met het schoonmaken van het erf en de hokken.
Voor het hek staat een prullenbak, hierin kun je brood of groente deponeren, dan zorgen wij samen met de kinderen dat dit (h)eerlijk over de beesten verdeeld wordt. Geef de geiten alsjeblieft GEEN kastanjes, eikels, tuin- of kamerplanten en liever ook geen aardappelschillen. Deze zijn giftig!

Adopteer een dier!

Je begrijpt vast wel dat er kosten gemaakt worden voor voer en verzorging, daarom kun je een dier adopteren. Je mag dan voor je dier een naam bedenken en is het beestje een beetje van jou! Je kunt natuurlijk ook eenmalig een bedrag geven! Dit kan op de rekening van de S.W.A. (NL76 ABNA 0577 4279 70), t.n.v. Aa-weide.

Heb je hart voor dieren?

Een groep vrijwilligers verzorgt de dieren, bedenkt activiteiten en andere leuke dingen die bij een dierenweide horen. Deze vrijwilligersgroep is een onderdeel van de Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen (S.W.A.).
De Aa-weide is alleen geopend tijdens de aanwezigheid van een vrijwilliger.
Wij hebben een leuk enthousiast team. Voor de openingstijden van de Aa-weide zijn wij nog op zoek naar extra vrijwilligers (vanaf 16 jaar).

Heb je hart voor dieren, voor kinderen of hou je van organiseren? dan kun je bij ons je ei kwijt! Interesse, bel dan naar Jan van Luijk: 06-19462797. Dan hoor je meer over het voeren, de klusjes, de kinderactiviteiten en de feesten die elk jaar georganiseerd worden. Mailen mag ook via: aaweide@wijkgemeenschapaalanden.nl

Tot horens of tot ziens op de Aa-weide.

Maandag t/m vrijdag
van 14:30-16:00 uur

Zaterdag en zondag
14:30-16:00 uur, Feestdagen gesloten

Contactpersoon
Jan van Luijk, 06-19462797

Facebook
http://www.facebook.com/pages/Aa-weide/623366371100572