In de laatste week van de zomervakantie is het weer zo ver: Huttendorp 2022. Met dit jaar als thema Top 40 Huttendorp. De leukste thema’s van afgelopen 40 jaar huttendorp keren terug.

Kom alleen of met je vrienden en vriendinnen, voor iedereen is er altijd wat te doen. De hele week zijn er allerlei activiteiten. Voor kinderen die niet willen timmeren is er een creatief tent, waarin geknutseld en geverfd kan worden. Ook zijn er allerlei activiteiten en is er iedere dag een sport.

De speurtocht ontbreekt natuurlijk niet en donderdag is de grote avond. Donderdagmiddag zal een speciale middag worden met leuke spellen en bijzondere activiteiten. De talentenshow wordt alleen op de grote avond gehouden. Als afsluiting op vrijdag is er een spellendag. Deze dag zijn er luchtkussens en eten we tussen de middag op Huttendorp.

Huttendorp wordt gehouden van maandag 22 tot en met 26 augustus. Iedereen van 6 tot en met 14 jaar mag aan Huttendorp meedoen. Dus houd deze week vrij. Kom helpen bouwen en doe de hele week mee met onze sporten en spellen.

Zie onder “Wat doen wij / Huttendorp”

 

Huttendorp 2022