Elk jaar rond dezelfde tijd komt er bezoek! En om wie gaat het dan? Natuurlijk om Sinterklaas en zijn Pieten. Hij vergeet onze mooie wijk de Aa-landen zeker niet!

Vanuit het wijkcentrum De Bolder vertrekt hij om 13.00 uur te paard voor een rondgang onder begeleiding van de Vollenhoofsch fanfare door de Aa-landen. Samen met zijn Pieten rijdt hij via Zijpe, Rivierenhof, Haringvliet, Rijnlaan, Fivel, Welle, Hunzelaan, Waallaan, Amer, Dommel, Rijnlaan naar de ingang bij de Jumbo van Winkelcentrum Aa-landen. Daar aangekomen lopen de Sint en zijn Pieten door het winkelcentrum Aa-landen naar De Bolder en ontvangen zij vanaf 14.30 uur in De Bolder de jeugd (tot en met groep 3 van de basisschool) van de Aa-landen voor een gezellige ontmoeting. Van 15.45 uur tot 16.15 uur is de Sint met zijn Pieten(band) in het winkelcentrum en kun je samen met hen op de foto.
Jij komt toch ook op 24 november.

De Sint heeft ons laten weten dat hij het leuk vindt als jij een kleurplaat voor hem inkleurt of iets anders voor hem maakt. Bij de infobalie van de S.W.A. en in bijna alle winkels in het winkelcentrum Aa-landen is een kleurplaat verkrijgbaar. Deze kleurplaat kun je dan samen met de onderstaande inschrijfbon voor deelname aan de Sinterklaasmiddag inleveren voor donderdag 22 november bij de infobalie S.W.A. in het wijkcentrum De Bolder, Dobbe 29 te Zwolle.

Vragen of informatie kan via het telefoonnummer: 453 98 13. Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Klik hier voor het aanmeldformulier