Huttendorp wordt dit jaar gehouden van maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus. Het is dit jaar Griezeldorp!! Er zullen hutten zijn als, het spookhuis, de griezelbus, ect.

Natuurlijk zijn er weer de hele week diverse randactiviteiten, springkussens en wordt er gevoetbald. De speurtocht en slaapnacht blijven ook op het programma, waarbij we rekenen op mooi weer.

Passend bij het thema hebben we donderdagmiddag een hele leuke themamiddag!  Kom vooral verkleed in je griezelpak!! Door deze activiteit is er ’s middags geen voorronde van de talentenshow. De talentenshow wordt in het geheel ’s avonds gehouden.

Traditiegetrouwe wordt de grote avond op donderdagavond 30 augustus gehouden. Noteer deze datum dus alvast in de agenda en kom deze avond kijken naar de het griezeldorp van uw kinderen. Natuurlijk zijn er tijdens de avond weer spelletjes te doen, worden er versnaperingen verkocht en vind de verloting plaats. Klik hier voor de flyer Huttendorp 2018.

 Klik hier om je aan te melden voor Griezeldorp 2018.

Vanaf vrijdagmiddag 13.00 uur kan gratis hout worden afgehaald op het Huttendorpveld aan de Maaslaan / Beulakerwiede. Let op (op=op)!!!