Zoals altijd wordt dit jaar in de laatste week van de zomervakantie het Huttendorp voor de jeugd uit de Aa-landen van 6 t/m 14 jaar georganiseerd. In verband met de constante doorstroom van vrijwilligers, zijn we op zoek naar (volwassen) vrijwilligers. In principe is iedereen van 16 jaar en ouder welkom als vrijwilliger. Ervaring met Huttendorp is niet nodig. Wel noodzakelijk is een leuke en vlotte omgang met kinderen. Gedurende het Huttendorp kun je worden ingezet voor het begeleiden van hutten bouwen, maar ook voor de creatieftent, de keuken en de overige activiteiten zoeken we begeleiding. Ben je handig, ben je creatief, kun je goed doe-het-zelven of ben je gewoon enthousiast, aarzel dan niet en help ons om een geweldige week voor 300 kinderen uit de Aa-landen te organiseren.

Voor leerlingen die een maatschappelijke stage willen lopen, is er ook ruimte op het Huttendorp. Meestal kun je in één week je hele stage lopen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Het Huttendorp wordt gehouden van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september. Beschikbaarheid van de vrijwilligers is gewenst van zaterdag 26 augustus t/m zaterdag 2 september. Ook als je slechts enkele dagdelen kunt: meldt je aan, er is altijd wel een rol voor je!