Huttendorp wordt dit jaar gehouden van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september. Het is dit jaar 112-dorp!! Er zullen hutten zijn als, brandweerkazerne, ambulance, politiebureau of bijvoorbeeld de wegenwacht.

Natuurlijk zijn er weer de hele week diverse randactiviteiten, springkussens en wordt er gevoetbald. De speurtocht en slaapnacht blijven ook op het programma, waarbij we rekenen op mooi weer.

Passend bij het thema hebben we donderdagmiddag een hele leuke 112 middag!  Door deze activiteit is er ’s middags geen voorronde van de talentenshow. De talentenshow wordt in het geheel ’s avonds gehouden.

Traditiegetrouwe wordt de grote avond op donderdagavond 31 augustus gehouden. Noteer deze datum dus alvast in de agenda en kom deze avond kijken naar de het 112-dorp van uw kinderen. Natuurlijk zijn er tijdens de avond weer spelletjes te doen, worden er versnaperingen verkocht en vind de verloting plaats. Klik hier voor de flyer Huttendorp 2017.

 Klik hier om je aan te melden voor 112-Huttendorp 2017.

Vanaf vrijdagmiddag 14.30 uur kan gratis hout worden afgehaald op het Huttendorpveld aan de Maaslaan / Beulakerwiede. Let op (op=op)!!!