Huttendorp Aa-landen

HUTTENDORP

In de laatste week van de zomervakantie is het altijd: Huttendorp.

Kom alleen of met je vrienden en vriendinnen, voor iedereen is er altijd wat te doen. De hele week zijn er allerlei activiteiten. Voor kinderen die niet willen timmeren is er een creatief tent, waarin geknutseld en geverfd kan worden. Ook zijn er allerlei activiteiten en is er iedere dag een sport.

Huttendorp wordt gehouden in de laatste week van de zomervakantie. Iedereen van 6 tot en met 14 jaar mag aan Huttendorp meedoen. Dus houd deze week vrij. Kom helpen bouwen en doe de hele week mee met onze sporten en spellen.

Voor Huttendorp hoef je je niet van tevoren op te geven. Je kunt komen als je zin hebt en mag altijd meedoen. Let op de inschrijfstrook in de Aakwaa. Vul deze thuis alvast in, dat scheelt wachttijd op de eerste dag! Als je ingedeeld wilt worden in je eigen hut, kom dan in ieder geval de maandagochtend, dan worden namelijk alle hutten ingedeeld. Met een weekkaart mag je dan aan alle dag en avondprogramma’s meedoen. Dagkaarten zijn per dag verkrijgbaar. Locatie: kruising Maaslaan/Beulakerwiede bij Basisschool De Wieden. Vragen: 06-57039091

Gezocht vrijwilligers
Het huttendorpteam zoekt nog vrijwilligers (vanaf 16 jaar) die in de laatste week van de zomervakantie Huttendorp willen begeleiden. Beschikbaarheid is gewenst van het weekeind voor Huttendorp tot de zaterdag na Huttendorp, dit in verband met voorbereiden en opruimen. Ook als je maar één dag(deel) kunt, ben je van harte welkom. Belangrijkste is een goed humeur en een leuke omgang met kinderen. Bel voor meer informatie met 06-57039091

13 of 14 jaar
Net als de vorige jaren kun je als je 13 of 14 jaar bent meedoen met Huttendorp. Schrijf je in en bouw mee aan Huttendorp. Tegelijkertijd help je als hulpleiding met opbouwen, afbreken en gedurende de week.

 

Contactpersoon
Merijn Stroomberg

Telefoon
06-57039091

E-mail
huttendorp@wijkgemeenschapaalanden.nl
Huttendorpaalanden@hotmail.com

Facebook
https://www.facebook.com/HuttendorpAalanden1/